Book an Introductory Session

CHANGE your BELIEFS,
CHANGE your LIFE

Home » PSYCH-K® Workshops » Master Facilitation Workshop (Nederlands, Dutch)

Master Facilitation Workshop (Nederlands, Dutch)

Master Facilitation Workshop (MFW)

De Master Facilitation Workshop is een nieuwe workshop en vult een grote lacune in het PSYCH-K® veld. De MFW heeft een duidelijke focus op het vergroten van de vaardigheden om PSYCH-K® sessies te faciliteren. Hoe begeleid je als facilitator een succesvolle PSYCH-K® sessie?

In deze workshop leer je:

Testen voor boodschappen. Vaak hebben de omstandigheden die wij tegenkomen in het leven een boodschap voor ons. Het is goed om aandacht aan deze boodschappen  te schenken en voor te balansen. Vaak veranderen de omstandigheden dan vanzelf, omdat ze hun doel gediend hebben. Of wordt de gewenste actiestap zichtbaar.

Plaatsvervanging:

Plaatsvervanging is een techniek die onderwezen wordt in de Advanced Workshop en nu ook in de MFW. Plaatsvervanging is een belangrijke techniek waarmee je je Partner onder andere kan ondersteunen met spiertesten. Dit heb je nodig voor het faciliteren via de telefoon, Skype of Zoom.

Oefenen met verschillende partners en via verschillende media.  Het begeleiden en het uitleggen over PSYCH-K® verandert met het medium dat je gebruikt om te faciliteren. We oefenen intensief met faciliteren via de telefoon, Skype of  Zoom en één-op-één gesprekken.

Voorwaarden voor deelname:

Instapvoorwaarde voor de MFW is dat je de Basis-workshop PSYCH-K® hebt gevolgd en dat je comfortabel bent met zelfspiertesten. Als facilitator heb je deze vaardigheid nodig om je partner in verschillende situaties en omstandigheden te kunnen begeleiden. Indien je niet zeker bent of je dit al voldoende onder de knie hebt kan je meedoen aan een Opfris Dag. In een Opfris Dag worden de beide Balansen uit de Basisworkshop opnieuw doorgenomen en wordt er geoefend met zelfspiertesten.OPFRIS DAG

 

 

Certificaat:

Aan het eind van de workshop ontvang je een certificaat van deelname.

Logistiek MFW:

De workshop is drie volle dagen. Elke dag begint om 09.00 uur (inloop vanaf 08.30 uur) tot 18.00 uur. De eerste MFW is op 22, 23 en 24 juni 2018 en wordt gegeven door Marianna Van Gogh. 

Marianna is een Basic, Advanced en MFW instructeur en Facilitator. Marianna is van Nederlandse afkomst en is op 22 jarige leeftijd naar Canada geëmigreerd. Zij heeft 10 jaar ervaring als instructeur.

Ik ben er trots op dat zij bereid is de eerste MFW in België te komen geven.

De Master Facilitation Workshop is anders dan elke andere workshop aangeboden in PSYCH-K®. Deelnemers ontvangen voorafgaand aan de workshop materiaal per e-mail.

U zult de materialen thuis printen  om mee naar de workshop te nemen. Deze facilitator-handleiding heeft ongeveer 40 pagina’s met informatie om te bestuderen.

Sommige secties bevatten voorbereidingen voordat u de workshop bijwoont.

Om voldoende tijd te hebben om te lezen en voor te bereiden, wordt ten zeerste aangeraden dat u zich minimaal twee weken voor de eerste dag van de workshop inschrijft. Meer tijd is aanbevolen.

Registratie is open 1 april; 2018

De investering voor deze workshop is €750. Per Student, inclusief BTW

Contact/Registreer

 

 

Let Op Teruggavebeleid

Als U het materiaal in handen hebt, is de workshop begonnen! Er worden dus geen terug gaven aangeboden nadat het materiaal naar U is gemaild. Als uw plannen veranderen en U bent niet in staat om de geplande workshop bij te wonen, kunt U uw registratie overdragen naar een andere datum aangeboden door dezelfde PSYCH-K®-instructeur of U kunt de Master Facilitation Workshop bijwonen met een andere instructeur. Het collegegeld voor de Master Facilitation Workshop mag niet worden  gebruikt voor een andere workshop (Advanced, Health and Wellbeing, enz.) Omdat U specifiek hebt betaald voor het Master Facilitation-programma. Als de workshop wordt uitgesteld door de instructeur nadat het materiaal is verzonden, neemt de instructeur contact met alle deelnemers op om een ​​andere datum te bepalen voor het opnieuw plannen van de Master Facilitation Workshop. Als U vragen heeft over het teruggavebeleid, bezoek dan uw instructeur voordat u zich registreert.

Contact/Registreer

Comments are closed.